valami vicceset kellene csinálni

 2010.06.10. 11:07

Egy pár reggel óta csókolózik a wellness pezsgőfürdős medencéjében. Fiatal 20 év körüliek lehetnek, szó szerint reggel óta nagyon szerelmesek: megállás nélkül szeretik egymást. Pezsgőkádban, bugyogó és buborékmasszázsok között. Mint a szerelműk ők is kialakulóban vannak, a lány magas vékony, a fiú kicsit molettebb szintén magas, szárazon szemüvegesek. A lány nagyon romantikus alkatnak tűnik, a fiú romantikusan kanos alkat sejtésünk szerint.

Most dél van.

Épp egy gúnárnyakú kiömlőnyílás alatt simogatják egymást. A fiú szemben a nyílásnak puszilgatja a lány vállát, majd észreveszi a vízmasszázst beindító érintőgombot, épp a lány válla mögött a medence szélére támaszkodó keze mellett.

Gondol egyet, valami vicceset kellene csinálni, csak egy mozdulat.

Az elmebetegek kínzására is alkalmas erővel vágja tarkón a lányt a vízsugár, aki egy ezredmásodpercre az eszméletét is elveszíti.

-"Nooormális vagy?!!!!!!!!!!!" (Ordítását a szaunában is hallani, összenézünk, tudjuk az a vízsugár mire képes.)

Kiugorva a vízből, törülközőt kap magára, párja megszeppenve követi.

Estére talán kibékülnek és szeretkeznek egyet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megjel.blog.hu/api/trackback/id/tr842071116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása